Organik Ürün Satışı

Doğal ve organik beslenmek isteyen nesiller
ÇiftçidenEve’de sizi bekliyor.

degerinde-satis

Değerinde satış

Bizde satış fiyatını üretici belirler.
Amacımız üreticinin hak ettiği gelirleri elde etmesini sağlarken tüketicilerin de makul fiyatlar ile alışveriş yapabilmesini sağlamaktır.

Kolay Kullanım

Kolay kullanım

Sipariş sistemi ve online ödeme yöntemleri ile siparişlerini kolayca takip edebilirsin. Kampanyalar yaparak satışları arttırabilirsin.

Kargo ve pazarlama desteği

Kargo ve pazarlama desteği

Ürünlerinizi indirimli kargo anlaşması ile gönderebilir. Sosyal medyaya ve arama motorlarında daha görünür olursunuz.

Kolay, şeffaf, güvenli

ÜCRETSİZ

ÜRÜN LİSTELEME SINIRI YOK

Ürünlerini altı ay boyunca veya stoklarınız tükenene kadar listelenir. Seçmiş olduğunuz satıcı abonelik planına göre her satışınızda hizmet bedeli ücreti vardır.

Ödemeleri çeşitli ödeme yöntemleriyle işlem yapmanıza olanak tanıyan BDDK lisanslı bir harici ödeme platformu olan Iyzico ile yönetiyoruz. ÇiftçidenEve’deki online ödeme veya banka havalesi yöntemleri ile gelen satışlarından elde edilen paralar Banka hesabınıza yatırılacaktır.

ÇiftçidenEve ile ürünlerinizi %50’ye varan Yurtiçi Kargo indiminden faydalanarak gönderebilirsiniz. Siparişlerinizin gönderi durumunu kolayca takip edebilirsiniz.

  • Kullanıcılarımız her üreticimizden minimum 250₺ üzeri sipariş verebilir ve toplam ürün tutarı 500₺’ye kadar olan siparişlerde kargo ücreti alıcıya aittir.
  • Sepet toplamı 500₺ – 900₺ arası siparişlerde, kargo ücreti üretici ve alıcı tarafından yarı yarıya paylaştırılır.
  • Ücretsiz kargo için sepet toplamı 900₺ ve üzeri perakende siparişlerde kargo ücreti üreticiye aittir

Basit ve kullanışlı araçlar

Siz, üretim yöntemlerinizi daha da iyileştirmeye odaklanın diye sipariş ve ürünlerinizi daha kolay yönetebileceğiniz sistemler geliştiriyoruz. Hiçbir kodlama veya dijital pazarlama bilginiz olmadan internet satışlarınızı arttırmak için çalışıyoruz.

CiftcidenEve-Yonetim-Paneli

Siparişlerinizi ev, ofis, çiftlik, tarla… her yerden yönetin

ÇiftçidenEve mobil uyumlu websitesi ile siparişlerinizi yönetebilir, ürünlerinizi güncelleyebilir, müşterilerinize tarladayken bile yanıt verebilirsiniz.

Ziyaretçilerinizi arttıran tanıtım araçlarını kullanın

Kampanyalarınız için kupon tanımlayabilir veya ürünlerinizin ÇiftçidenEve sosyal medyada kanallarında paylaşılması veya reklamlı tanıtımlar için abonelik planınızı yükseltebilirsiniz.

Satışlarınızı arttırmak için raporlama

Satış preformansı ve ziyaretçi kaynaklarını gösteren ayrıntılı istatistikler ile işinizin zirvesinde kalabilirsiniz.

Güvenli ve Hızlı Ödeme

Ödemelerinizi zamanında ve düzenli şekilde alın

Alıcıların istedikleri şekilde ödeme yapmasını kolaylaştırmak için Iyzico (online ödeme) ve banka transferi ile ödeme yöntemlerini aktifleştirin. Siparişleriniz sorunsuzca teslim edildikten sonraki hafta çarşamba günleri paranızı alın.

Başarınız için kendi uygun gördüğünüz planı başlatın

ÇiftçidenEve pazar yeri işinizin büyümesinin için tasarlanan özelliklere sahiptir. İsteğe bağlı aylık satıcı abonelik planları ile daha gelişmiş özelliklere sahip olun.

Tohum Planı Aboneliği

Doğrudan satış sistemi ile kendi işinizi internette başlatmak, yönetmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan her şey burada.

Aylık sabit ücret yok

Hasat Planı

İşinizi daha hızlı büyütmek için kendinizi ve ürünlerinizi daha geniş kitlelere ifade etmenize yardımcı olacak özel çalışmalar yapılır.

Bereket Planı

Organik büyümenizi ivmelendirmek için bütçenize göre ve dijital reklam kampanyaları yapılır. Kurumsal toplu siparişlerinize yönelik özel hizmetler sağlanır.

Tohum Planı

0

Yıllık

  • Her siparişten %85 kazanın
  • Sosyal medya tanıtımları
  • Bülten/Bildirim gönderileri
  • Röportaj/Blog tanıtım yazıları
  • Dijital reklam çalışmaları
  • Kurumsal sipariş teklif talepleri

Hasat Planı

290

Aylık

  • Her siparişten %90 kazanın
  • Sosyal medya tanıtımları
  • Bülten/Bildirim gönderileri
  • Röportaj/Blog tanıtım yazıları
  • Dijital reklam çalışmaları
  • Kurumsal sipariş teklif talepleri

Bereket Planı

890

Aylık

  • Her siparişten %93 kazanın
  • Sosyal medya tanıtımları
  • Bülten/Bildirim gönderileri
  • Röportaj/Blog tanıtım yazıları
  • Bütçenize göre dijital reklam çalışmaları
  • Kurumsal sipariş teklif talepleri

Abonelik Planı İle Nasıl Destek veriyoruz?

Sosyal Medya Tanıtım Çalışmaları

Sosyal medya tanıtım çalışmaları

Sosyal medya aracılığı ile sizi, ürünlerinizi ve ürünleri nasıl yetiştirdiğinizi değerli müşterilerinize tanıtıyoruz. Organik ve doğal üretimin değerinden bahsediyoruz.

Bülten/Bildirim Gönderileri

Bülten/Bildirim gönderileri

Yeni üretiminiz olan veya sezonluk olarak stoklarınıza eklediğiniz doğal ve organik ürünlerinizi bülten ve bildirim yolu ile müşterilerinize duyurmanıza yardımcı oluyoruz.

Röportaj/Blog Tanıtım Yazıları

Röportaj/Blog tanıtım yazıları

Siz değerli üreticilerimiz ile röportajlar yapıp üretiminizden ve daha bir çok konu hakkında blog/tanıtım yazıları hazırlıyoruz.

Arama Motoru Optimizasyonu

Arama motoru optimizasyonu

Ürünlerinizin arama motorlarında daha üst sıralarda gözükmesi ve daha fazla müşteriye ulaşabilme potansiyelini elde etmenize yardımcı oluyoruz.

Size yardımcı olmaktan memnun oluruz

Büyük veya küçük ölçekli üretim yapan Türkiye’nin her yerinden 900′ den fazla üreticimize teknoloji ve dijital pazarlama konusunda destek oluyoruz.

Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri

Siz değerli üreticilerimizin sorularına en kısa sürede cevap verebilmek üzere çevrimiçi müşteri hizmetleri desteği sağlamaktayız.

Teknik Destek

Teknik Destek

Olası teknik problemlerinize karşı teknik ekibimiz tarafından anında müdahale sağlayabiliyoruz.

Tavsiyelerimiz

Bizim Tavsiyelerimiz

Profil fotoğrafı, arka plan fotoğrafı ve ürün fotoğraflarının yanı sıra bu ürünlere yazacağınız açıklamalar (üretim yeri, üretim şekli vb…) ürünlerinizi daha kolay bir şekilde müşteri ile buluşturacaktır.

Kurumsal Kimlik Çalışması

Kurumsal Kimlik Çalışması

Dükkanınıza özel olarak sizin isteğiniz doğrultusunda kurumsal kimlik çalışması.

Üretici Hikayeleri

Çevre ve insana duyarlı, geleneksel yöntemler kullanarak iyi tarım ve organik sertifikaları ile üretim yapan çiftçilerin, kooperatiflerin, Ev yapımı üretim yapan kadın üreticilerimizin birbirinden değerli hikayeleri.

Alaaddin Edendi Çiftliği

Mersin, Mezitli

Mersinli çiftçi bir aile olarak kendi ürünlerimizi 5 kadın olarak sizlere sunmaya karar verdik, 3 anne ve 2 kızları olarak birlikte üretiyoruz tüm gıdalarımızı.Kendimiz için yıllardır nasıl hazırladıysak şimdide sizler için en hijyen ve kaliteli şekilde hazırlıyoruz. Ürünlerimizin tamamı kendimize aittir narenciye olsun bakliyatlar meyveler ve mevsimindeki sebzeler. Ürettiğimiz ürünlerde ise hiçbir katkı maddesi koruyucu yoktur tamamen DOĞAL kendi el yapımımız ürünlerdir.

Hüseyin Serdar Tanal

Antalya, Elmalı

Organik tarım öncüsü bir çevre gönüllüsüyüm. Sistem içinde olabildiğince doğaya en az zararla yaşamaya çalışıyorum bunu daha da ileri boyutlara taşımaya çalışıyorum. Çalışmalarımdan dolayı Kasım 2004’de FAO (Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Teşkilatı) tarafından ödüllendirildim. Son olarak 23–27 Ekim 2008 tarihinde İtalya’nın Torino kentindeki Sloow Food örgütünün Terra Madre etkinliklerine delege olarak katıldım 2001 yılından beri sertifikalı üretim yapmaktayız. Asıl hedefim ekolojik tarımı önce köyümde sonra bölgemde yaygınlaştırmak, çevre kirliliğini önlemek ve biyolojik çeşitliliği korumak.

Vakıflı köyü Kooperatifi Kadın Üreticiler

Vakıflı Köyü Kooperatifi

Hatay, Samandağı

Kendi bahçelerinde yetiştirdikleri meyve ve sebzelerden ev yapımı yöresel ürünler hazırlayan 20-25 kadın üreticilerden oluşan köy, Doğu Akdeniz in en güzel noktalarından birindedir ve Türkiye’nin ilk organik köylerindendir. Vakıflı Köyü Kooperatifi olarak hazırlanan tüm ürünler kadınların oluşturduğu dayanışmayla geleneksel yöntemlerle hazırlanmaktadır ve tamamen ev yapımıdır. Kooperatifteki her kadının bir kod numarası bulunur, sipariş verdiğinizde ürünleri üzerinde göreceğiniz numaralar o ürünü kimin ürettiğini gösterir.

Teofarm

Teofarm

Hatay, Antakya

Beş nesildir tarımla uğraşan Teoman Ailesi, geleneksel, yöresel tatları üretirken çevre, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen bir tarımsal üretimin yapılması, doğal kaynakların korunması, tarımda izlenebilirlik ve sürdürülebilirlik ile gıda güvenliğini dikkate alarak üretim yapan bir işletmedir. Ürünlerimizde İyi Tarım Uygulamaları sertifikalı ürünleri kullanarak insanlarımıza sağlıklı gıda temin etmeyi hedeflemekteyiz.

Kimler Dükkan Açabilir?

Çiftçiler

Çiftçiler

Kooperatifler

Kooperatifler

Kadın Üreticiler

Kadın Üreticiler

Doğanın yöntemleriyle üretilen besinler tüketerek;
kendimize, çiftçilerimize, ülkemize ve gelecek nesillerimize
çok önemli bir fayda sağlanabileceğine inanıyoruz.

Sıkça Sorulan Sorular

ÇiftçidenEve ile ilgili sık sorulan soruları sizler için derledik.

Seçeceğiniz satıcı abonelik planlarına göre alınan hizmet bedelleri farklılık göstermektedir. Hesap açtıktan sonra profil menüsünden “Dükkan Aç” seçeneğini tıklayarak satıcı abonelikleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Veya bize mesai saatleri içerisinde 0 (538) 894 3431 bu numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Ödeme vademiz, online ödeme yöntemi ile gelen siparişlerde teslim edildikten bir hafta sonra çarşamba günleri, banka transferi ile gelen siparişlerde bir sonraki ayın ilk haftasıdır.

ÇiftçidenEve ‘ye hoşgeldiniz. Ürünlerinizi sitemize ekledikten sonra sizlere müşterilerden sipariş gelmeye başlayacaktır. Yeni üye olan tüm üreticilerimiz bünyemizde kayıtlı tüm üyelerimize mail ile bildirilecektir. Ürün satışları sizlerin dükkan sayfanıza ve ürün kalitenize bağlı olacaktır.

Ziyaretçi sayımız her geçen gün artmaktadır. Bu artıştan dolayı ziyaretçi sayımızla ilgili net bir bilgi veremiyoruz. Sayfanızda ürün fotoğrafları, ürün bilgisi açıklama kısmı ve kendi üretim hikayenizi ne kadar açıklayıcı ve detaylı yazarsanız satışlarınızı o yönde olumlu etkileyecektir.

Ürün gönderimleri ÇiftçidenEve olarak sağladığımız avantajlı kargo olanakları ile doğrudan üreticiler tarafından yapılmaktadır. ÇiftçidenEve’de dükkan açtığınız zaman Yurtiçi Kargo anlaşmamızdan faydalanarak siparişlerinizi %70 indirimli şekilde müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

Üretici olarak seçeceğiniz abonelik planına bağlı olarak farklı oran ve tutarlarda hizmet bedeli talep edilmektedir. Tohum planını seçerek üyelik ücreti veya aylık abonelik ücreti ödemeden her satışınızdan KDV dahil %20 hizmet bedeli ile başlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra dükkan açılış adımlarını takip ederek süreçle ilgili daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sitemize üye olduktan sonra buraya tıklayarak ürün satışı hakkında detaylı bilgi alabilir ve dükkanınızı açarak ürünlerinizi ekleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey olursa tekrar bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Aradığınız sorunun cevabını bulamadınız mı?

Lütfen bizimle irtibata geçiniz. Sizlere yardım etmekten mutluluk duyarız.

Ürünlerinizi değerinde satmaya hazırsan başlayalım